ФОРУМЕЦ

Объявление

Приветствую вас на нашем форуме!!=) Регистрируйтесь, и вперёд!!!:) [реклама вместо картинки]

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » ФОРУМЕЦ » Мечты и желания » Застрахуйся на 100%

Застрахуйся на 100%

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

А хтось з вас стикався з ситуацією, коли страховка на 100% дійсно врятувала? Діліться своєю історією, будь ласка! Чи є серед нас ті, хто розуміє всі ці терміни і "застрахуйся на 100%" не звучить як мова з іншої планети? Порадьте, як краще все це зрозуміти.

0

2

Гонец написал(а):

А хтось з вас стикався з ситуацією, коли страховка на 100% дійсно врятувала? Діліться своєю історією, будь ласка! Чи є серед нас ті, хто розуміє всі ці терміни і "застрахуйся на 100%" не звучить як мова з іншої планети? Порадьте, як краще все це зрозуміти.

Ну, слухайте, зіткнувся я з такою пригодою, коли страховка мене врятувала з переляку. Якось вирушив на поїздку, і ось тут-то і вирішив мій автомобіль, що захоче зі мною пожартувати. Замість того, щоб завершити мою подорож у смітнику, страховка взяла все на себе.
Та, знаєте, багато хто, можливо, не розуміє всі ці терміни та умови. Якось нарвався на статтю: "Застрахуйся на 100% — найкращий рецепт для автомобіліста!" де чітко розписано, як зрозуміти ці петрушки. Там також круто розповідають, як "застрахуйся на 100%" може стати для тебе не просто фразою з космосу.
Отже, діліться своїми історіями, може хтось ще так вразився страхівкою, що аж тепер з усіма дружить. Або можливо, порадьте, як краще розібратися в цій морській бурі страхових термінів!

0

Вы здесь » ФОРУМЕЦ » Мечты и желания » Застрахуйся на 100%

Раскрути свой форум! » | Техподдержка © MyBB.su |