ФОРУМЕЦ

Объявление

Приветствую вас на нашем форуме!!=) Регистрируйтесь, и вперёд!!!:) [реклама вместо картинки]

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » ФОРУМЕЦ » OFF TOP » Розрахунок сходів

Розрахунок сходів

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Мене цікавить, як правильно розрахувати сходи для будинку. Я хочу, щоб сходи були безпечними та зручними для користування. Можливо, ви зможете пояснити, як обчислити кроки, кут нахилу сходинок та інші важливі параметри?

0

2

Ну так по проекту варто все робити, самостійно от точно не раджу, бо можуть бути певні проблеми

0

3

Я рекомендую відвідати сайт "Територія Сходів", адже там ви знайдете вичерпну інформацію щодо правильного розрахунку сходів на другий поверх https://terracxodiv.com.ua/ua/rasschita … roj-etazh/ . Сайт пропонує використовувати спеціальний калькулятор, який допоможе вам визначити кут нахилу сходів, розмір кроку і підйому, а також обирати матеріали для будівництва. Також, від компанії "Території Сходів" ви можете отримати важливі рекомендації та відповіді на всі ваші питання щодо нормативів та правил розрахунку сходів для другого поверху будинку. Цей ресурс надає інформацію, яка допоможе вам забезпечити безпеку та зручність під час користування сходами.

0

Вы здесь » ФОРУМЕЦ » OFF TOP » Розрахунок сходів

Раскрути свой форум! » | Техподдержка © MyBB.su |